Marangoz Usta Servisi, olarak İstanbul’un tüm bölgelerine 7/24 hizmet veriyoruz. Mobilya tamiri, mobilya kurulumu ve mobilya montaj alanında aradığınız tüm hizmetleri sizlere gün vermeden, bekletmeden, aynı gün içerisinde büyük bir titizlikle yapıyoruz.
0531 336 89 17

İstanbul'un Tüm Bölgelerine 7/24 Hizmet

İstanbul Mobilya Montaj Servisi

Raydolap, Gardrop, Mutfak Dolabı, Ayakkabılık, Vestiyer, Şifonyer, Komidin, Karyola Montajı

Top

Kapaklı Dolap Kurulumu

Her evin olmazsa olmazlarından biri de; kesinlikle dolaplardır. Dolapların ne işe yaradığını ve nerede kullanıldığını bilmeyen yoktur. Dolapların en önemli parçalarından biri de; tabii ki kapaklarıdır. Dolap içerisine koyulan eşya veya ürünlerin korunması için kapaklarının olması gerekir. Zaten kapak olmazsa, dolap demenin hiçbir anlamı kalmıyor. Günlük yaşantımızda kullandığımız dolapları nerelerde daha çok kullanırız, gelin hep birlikte okuyalım..

Kapaklı Dolap Kurulumu Nasıl Yapılır?

Ev ortamında kullandığımız kapaklı dolapların faydası bizim için çok önemlidir. Başta yatak odası olmak üzere; birçok yerde bizlere hizmet ederler. Bu dolapların en büyük faydası: Eşyalarımızın daha düzenli ve daha temiz kalmasını sağlamaktır. Kapaklı dolap sayesinde eşyalarımız temiz kalırken; nereye ne koyduğumuzu çok iyi biliriz. İçerisinden almak istediklerimizi alır, geriye kalan eşyalarımız ise bizi düzenli bir şekilde karşılar. Bu yüzden dolap kullanımı çok önemlidir. Kapaklı dolap çeşitleri birden fazla olup; tek kapaklı, iki kapaklı, üç ve üzeri kapaklı dolaplar mevcuttur. İnsanlar ihtiyaçlarına göre dolap seçimi yapmaktadır. Kimisi iki kapaklı dolap satın alırken, kimisi dört kapaklı dolap satın alabiliyor.

Kapaklı dolap kurulumu konusunda destek almak isteyen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız. Kapaklı dolap kurulumu nasıl yapılır? Bu işlemi sorunsuz bir şekilde yerine getirmek için bu konuda bilgi sahibi ve el becerimizin olması gerekir. Bunun yanı sıra; kurulumda kullanmak için yeterli aletlerin olması da çok önemlidir. Eğer aletleriniz yoksa, bunları tek tek satın almak çok maliyetlidir. Kısaca kapaklı dolap kurulumu için servisimizden yardım almanız, sizin açınızdan çok daha faydalı olacaktır. Kurulum işlemi için adresinize gelen servis elemanları, hızlı bir şekilde kurulum işlemini gerçekleştireceklerdir.

İstanbul’un birçok ilçesinde kapaklı dolap kurulum hizmetimiz mevcuttur. İhtiyaç durumunda bizimle iletişime geçmeniz halinde, ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz.

Mobilya Hizmeti

Servisimiz sadece dolap kurulumu değil, mobilya alanında birçok hizmeti aynı anda vermektedir. Sunmuş olduğumuz mobilya montajı hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Sizin yapamayacağınız ya da zamanınızın olmadığı durumlarda bu hizmeti size sunabiliyoruz. En iyi ve en hızlı şekilde sizlere teslim ediyoruz.

Artık eskimiş ya da tamir edilmesi gereken mobilyalarınızı ilk günkü haline döndürüyoruz. Mobilya tamiri konusunda tecrübeli ekibimiz, mobilyalarınızı sıfır ayarına getirerek ilk günkü görümünü tekrar kazandırıyor. Bunun yanı sıra mobilya kurulumu konusunda da sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Titiz bir şekilde çalışan ekibimiz, kurulum işlemlerinizi hızlı bir şekilde sizlere teslim ediyor. Yıllardır devam eden marangozluk hizmetimize aralıksız olarak devam ediyoruz. İstanbul ilçelerinde faaliyet gösteren firmamız, Sancaktepe marangoz ismi ile hizmetimize başlamış olup, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam etmekteyiz. Sancaktepe ilçesinde ikamet eden müşterilerimizin bize ulaşması oldukça kolaydır. Sistem üzerinde kayıtlı olan telefon numarasından bize çok hızlı bir şekilde ulaşabilirler.